עקרונות המשחק כדי לעודד שיתוף פעולה, חיבור והפחתת הבידוד החברתי.
התפתחות המשחק מהווה מרכיב מרכזי בחיי החברה של ילדים ומבוגרים כאחד. היא משפיעה משמעותית על התפתחות היכולות והמיומנויות בתקשורת החברתית. ניתן להגדיר שהקונספט של "משחק" מהווה גם כמטרה – אמצעי הנאה, וגם כאמצעי – כלי התפתחותי לכישורים ומיומנויות חיוניים לחיים הבוגרים. אחד מהמאפיינים המרכזיים של המשחק היא היכולת לעודד שיתוף פעולה. כאשר ילדים משחקים יחד, הם לומדים לתכנן, לפתור בעיות ולתאם פעולות עם אחרים. המשחק מחייב הקשבה, התחשבות ברגשות ובצרכים של אחרים, והתמודדות עם קונפליקטים שעלולים להיווצר.
משחקים, בין שהם קלאסיים או פעילויות קבוצתיות, מציעים הזדמנויות ייחודיות לפיתוח כישורים חברתיים, מלמדים אותנו כיצד לתקשר בצורה אפקטיבית, להבין רגשות של אחרים ולבנות קשרים חברתיים. משחקים מקנים תחושת שייכות וגיבוש קבוצתי, דבר שמפחית בדידות ומגביר את המעורבות החברתית. קיום משחקים קבוצתיים מאפשר לאנשים להתמודד עם אתגרים משותפים ולהרגיש חלק מקבוצה, דבר שמחזק את הביטחון העצמי ומפחית תחושות של בידוד.
במסגרת המפתח למעורבות בקהילה, אנו עושים שימוש במשחקים ובמישחוק ככלים חשובים לפיתוח תקשורת חברתית. המישחוק, שהוא תהליך שבו אנו משתמשים בעקרונות המשחק כדי לקדם מטרות חינוכיות או טיפוליות, מאפשר להפוך פעילויות יומיומיות לחוויות מהנות שמעודדות השתתפות. תכניות האימון שלנו מתמקדות בשיפור קשרים בין אישיים ופיתוח מיומנויות חברתיות, כשהשימוש במשחקים ובמישחוק מהווה כבסיס לפיתוח מיומנויות אלו. אנו מציעים סדנאות ופעילויות המשלבות משחק ומישחוק ליצירת סביבה תומכת ומחזקת עבור כל אדם המתמודד עם בדידות, במטרה לשפר את איכות חייהם של המשתתפים.